Kanotförbundet

kajakÄr du nybörjare inom kanot-sporten? Vill du veta var tävlingarna hålls? Då är bästa sättet för dig att hitta information att återkomma till vår sajt eller gå in på Svenska Kanotförbundets hemsida.

Kanotpolo

Kanotförbundet har en mycket bra och uppdaterad sida och här får du information om när och var nästa tävling hålls. Här finns alla grenar specificerade och om det är till exempel kanotslalom eller kanotpolo du vill prova på så finns bra information på hemsidan. Naturligtvis börjar man inte sin karriär som kanotist med sådana grenar. Men, när man blir lite mer van kan det vara mycket stimulerande sporter. Vid kanotpolo gäller det att ha god vana vid att paddla kanot för att kunna hålla balansen ordentligt. Här gäller det att spela i lag och försöka skjuta bollen i mål. Läs mer om kanotpolo här.

Webbklubben

På Svenska kanotförbundets hemsida får man också bra tips om var man kan hyra kanot i Sverige, var man kan gå en kanotkurs och man får också information om vilka klubbar som finns i det område man bor. Du som är ny i sporten kommer att ha stor nytta av att bli medlem i Kanotförbundets webbklubb. Medlemsskapet här är kostnadsfritt.